General Tire banden

General Tire banden staat bekend om haar 4×4 en SUV kwaliteitsbanden. General Tire banden is opgericht in 1915 in Verenigde Staten. General Tire banden is dus een van origine een Amerikaans bedrijf waar de banden werden geproduceerd.  Tegenwoordig produceert General Tire banden haar banden in Europa!

General Tire banden als winterbanden, 4×4 banden en SUV-banden

Een perfecte tractie en goede profielen zijn de belangrijkste kenmerken van het merk waardoor deze General Tire banden uiterst comfortabel zijn. Speerpunttechnologie en een innovatief concept leveren voor General Tire banden concurrentievoordeel op. General Tire banden heeft een ruim aanbod aan banden voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens, SUV’s en on/off-road voertuigen in zomer én winteruitvoering.

Voor alle General Tire banden, klik op:

Aantal punten over General Tire banden

  • General Tire banden oorspronkelijk uit VS, productie nu in Europa
  • General Tire banden heeft zowel winter- als zomerbanden
  • General Tire banden heeft één van de beste 4×4- / SUV-banden
  • General Tire banden is een bekend merk over heel de wereld!
Wilt u verzekerd zijn van General Tire autobanden, ga dan naar onze webshop

Grabber GT

Deze Grabber GT banden is speciaal ontwikkeld voor 4×4 en SUV auto’s om op moeilijke wegen geen obstakels te krijgen. Het asymmetrische loopvlak garandeert uitstekende handling op droog en nat wegdek en een hoog niveau van veiligheid dankzij uitstekende rem prestaties op het natte wegdek. De structuur van het harmonieuze loopvlak biedt een hoog rijcomfort door een flink verminderd extern afrolgeluid.

De Grabber GT banden is een waardige opvolger van de Grabber UHP.

Grabber MT

Grabber MT is een band voor moeilijk off-road gebruik. Het open loopvlak vergemakkelijkt optimale tractie en zorgt ervoor dat stenen op betrouwbare wijze uit het loopvlak worden afgevoerd (zelfreinigend).  Door het speciale karkas, bestaande uit drie ply-lagen, kunt u met deze banden echt over ieder terrein rijden.