Audi banden

De geschiedenis van de autofabrikant Audi begint in 1899. Momenteel produceert Audi sportieve premium klasse auto’s. Audi is een van de toonaangevende audi bandenautofabrikanten voor de middenklasse, het bedrijfsleven en de luxeklasse. In principe bijna voor iedere klasse. Audi levert verschillende automodellen, met inbegrip van de compacte klasse en SUV’s. Audi’s zijn een sensatie om in te rijden, vooral als ze zijn uitgerust met de juiste banden, hiervoor adviseren wij dus de AO banden. AO betekent Audo Only, vertaald alleen Audi. Deze banden zijn geschikt voor Audi’s en hebben de beste performance op Audi’s. Het kiezen van de juiste band is erg belangrijk omdat specifieke eisen van elk model moeten overeenkomen met de criteria van de fabrikant. Daardoor wordt in elke situatie de veiligheid van de auto gegarandeerd.

Snel uw Audi banden online kopen

Audi banden vinden

Audi is betrokken bij de ontwikkeling van alle banden die moeten voldoen aan de eisen van de verschillende automodellen. Audi heeft een nauwe samenwerking met diverse bandenfabrikanten zoals Bridgestone om banden te fabriceren die zijn goedgekeurd voor de Audi A3, Audi A8 en Audi TT.

Zelfs modellen zoals de A4, A6 of Q7 worden standaard uitgerust met Bridgestone, van fabriek af. Audi gebruikt ook banden van Dunlop of Goodyear om zijn modellen mee uit te rusten.

Veiligheid in alle situaties met de Audi banden

Met de juiste banden voor een Audi houd je de controle over uw auto in alle weersomstandigheden. Banden die voor Audi’s zijn gefabriceerd voldoen aan alle eisen. Voor sportief rijden op off-road terrein met de Audi Q3, Audi Q5 of Audi Q7 vindt u de juiste terreinbanden, die obstakels moeiteloos aankunnen. Wij raden u aan banden te kopen met een versterkte behuizing, omdat deze een hoge schokbestendigheid hebben. Voor meer comfort tijdens het rijden met premium Audi-modellen, moeten uw banden gebruiken met een hogere rolweerstand en een laag geluidsniveau, wat resulteert in een verlaagd brandstofverbruik en zo de kosteneffectiviteit van Audi banden garandeert.